Atatürk Ilkögretim Okulu Bahçesi 40 Yil Sonra Tadilat Gördü
28 Eylül 2008, 18:42
Akhisar’ in en eski okullarindan ve 1968 yilindan buyana egitim ve ögretime devam eden Atatürk Ilkögretim Okulu ilk kez genis kapsamli olarak yeniliklere ugradi.
Akhisar’ in en eski okullarindan ve 1968 yilindan buyana egitim ve ögretime devam eden Atatürk Ilkögretim Okulu ilk kez genis kapsamli olarak yeniliklere ugradi.
Kurulusundan bu zamana kadar okul bahçe zemininde herhangi bir bakim ve tadilat yapilmadigindan mevsim sartlarina bagli olarak zemin betonu yarilmis, yüzeyde olusan çukurluklar etkinlik esnasinda ögrencilerin yaralanmalarina, yagmurlu havalarda ise zeminde toplanan su, ögrencilerin islanip hasta olmalarina neden olmaktaydi. Bu duruma son vermek amaciyla Akhisar Belediyesi ve Atatürk Ilkögretim Okulu Okul Aile Birligi Baskanligi el ele vererek ögrencilerin saglikli bir ortamda egitim ögretimlerine devam etmeleri için kollari sivayip ise giristiler.Ilk beton atma çalismalari Akhisar Belediye Baskan Vekili Latif Çakmak ve Akhisar Belediye baskan yardimcisi Nihat Yildiztas ile okul idaresi nezaretinde baslatildi.