Ege Haber - Ege Bölgesi Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER KÜNYE SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ANKET

Seçim Anketlerine Güveniyormusunuz?




Tüm Anketler

HAVA DURUMU

Didim Emlakçilar Dernegi'nden Kaymakam Katirci'ya Ziyaret

Didim Emlakçilar Dernegi'nden Kaymakam Katirci'ya Ziyaret

Tarih 14 Mart 2008, 12:16 Editör

Didim Emlakçilar Dernegi Baskani Osman Coskun, Olagan Genel Kurul'un Ardindan Ilk Ziyaretini Ilçe Kaymakami Ali Katirci'ya Yapti.

Didim Emlakçilar Dernegi Baskani Osman Coskun, Olagan Genel Kurul'un ardindan ilk ziyaretini ilçe kaymakami Ali Katirci'ya yapti.

Didim Emlakçilar Dernegi'nin geçtigimiz hafta yapilan olagan genel kurulunun ardindan yeniden baskanlik görevine seçilen Osman Coskun, ilk ziyaretini Kaymakam Ali Katirci'ya yapti. Görev dagilimindan sonra kurum ve kuruluslar ile esnaf ziyaretlerini gerçeklestirme karari alan yönetim, bu baglamda ilk nezaket ziyaretini ilçe Kaymakami Ali Katirci 'ya yaparak, emlak sektörü ve tapu dairesindeki sikintilar hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

Kaymakamlik ziyareti ile ilgili olarak baskan Osman Coskun; "Kaymakamimiz, yeni yönetim kurulu üyelerimizi kutlayarak basari dileklerinde bulunup, sorunlarimizi ve sikayetlerimizi yakindan takip ettigini ve çözümü konusunda yardimci olacagini söyledi. Tapu Dairesindeki islemlerin geç çikmasi sikayetlerinin kendisine de ulastigini ve çalisan memur sayisinin az olusundan kaynaklandigini, Bölge Müdürlügü'nden ve Tapu Kadastro Genel Müdürlügü'nden personel talebinde bulundugunu söylediler. Bu sikintilarin belli bir süreden sonra bitecegini ve islemlerin daha çabuk yapilacagini söyleyerek, ziyaretimizden duydugu memnuniyeti dile getirdi" dedi.

Öte yandan listesini tamamen degistiren Coskun'un yeni yönetimi, yapilan genel kurulda oybirligi ile seçilerek güven tazelemisti. Baskan yardimciliklarina Sevim Külekçi ile Ayser Gürzsoy, muhasiplige Mehmet Basar, sekreterlige Adil Ceylaner, üyeliklere ise Murat Aydin ile Mehmet Alp'i getirmisti. 


Didim Emlakçilar Dernegi'nden Kaymakam Katirci'ya Ziyaret
Facebook  Twitter  Google 

Bu haber 2968 defa okunmuştur.

Ege Bölgesi

Bilgisayar Sattı Ceza Yedi

Bilgisayar Sattı Ceza Yedi İnternetten eski bilgisayarını sattı, 52 bin lira ceza yedi

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor.

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor. 13 İl Büyükşehir Oluyor 4 Tanesi Ege Bölgesinden

Soisyal Medya



Hüsamettin KÖKSAL Hüsamettin KÖKSAL
BATISIN VE BITISIGIN ESIGINDEKI ABD
Mehmet Dogan Mehmet Dogan
Yazi, Yazarlik, Modern Zamanlarda Yazar
M.Çetin Baydar M.Çetin Baydar
Narmanli Sokagi
Ahmet Fidan Ahmet Fidan
Kültür Bakani Günay TYB'ye neden Tavir Koyuyor?
Fatih DURMUS Fatih DURMUS
Dünya devleti olma yolunda ilerlerken bölücülük hareketleri
Prof. Dr. Oya Akgönenç Prof. Dr. Oya Akgönenç
LİBYA : KOLLEKTİF SÖMÜRGECİLİK: Yeni bir dönemin başlangıcı
Ramazan Durmus Ramazan Durmus
Açik mektup
Abdurrahman Sahin Abdurrahman Sahin
ATESLE OYNAMAK
Mehmet MALDAR Mehmet MALDAR
Bankalarin Yeni Taktigi
Minberden Gönüllere Minberden Gönüllere
MINBERDEN GÖNÜLLERE..
Ibrahim Ulvi Yavuz Ibrahim Ulvi Yavuz
Okumak
Ibrahim Demirci Ibrahim Demirci
Türk Dil Kurumu'na yakismiyor!
Selçuk SILSÜPÜR Selçuk SILSÜPÜR
YAVUZ BÜLENT BAKİLER'İ ANLAMAK!
Ürün ve Hizmet Tanitimi Ürün ve Hizmet Tanitimi
Yalan dünya son bölüm izle

Haber Yolla

M.Erdogan Sürat

erken rezervasyon 2012 erken rezervasyon 2012

Tüm Yayin Haklari Sakldir. Izinsiz Kullanilamaz.
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi