Ege Haber - Ege Bölgesi Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER KÜNYE SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ANKET

Seçim Anketlerine Güveniyormusunuz?




Tüm Anketler

HAVA DURUMU

Iddia Borcunu Ödemek için Ailesine Organ Mafyasinin Eline Düstügü Yalanini Uydurdu

Iddia Borcunu Ödemek için Ailesine Organ Mafyasinin Eline Düstügü Yalanini Uydurdu

Tarih 29 Mart 2008, 12:40 Editör

Aydin'da yasayan H.P. (31), Iddia oyunu sonucu Idddia Bayii'ne yüklü miktarda borçlandi. Borcunu ödeyemeyen P., borcunu kapatmak için gereken parayi bulamayinca ailesine organ mafyasinin eline düstügü yalinini uydurdu.

Aydin'da yasayan H.P. (31), Iddia oyunu sonucu Idddia Bayii'ne yüklü miktarda borçlandi. Borcunu ödeyemeyen P., borcunu kapatmak için gereken parayi bulamayinca ailesine organ mafyasinin eline düstügü yalinini uydurdu. Babasini arayarak elinde bulundugu organ mafyasinin kendisini 6 bin YTL ödemesi karsiliginda böbregini almadan serbest birakacagini söyleyen iddia tutkunu P.'nin yalani, polis tarafindan kisa sürede ortaya çikarildi. .

Aydin Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlar Sube Müdürlügü'ne giden Ibrahim P., oglunun Izmir'de böbrek mafyasinin eline düstügünü söyleyerek polisten yardim istedi. Baba Ibrahim P., telefonla arayan oglunun kendisine, "Yasadisi organ nakli yapan kisilerle para karsiligi böbregimi vermek için anlastim. Ancak daha sonra böbregimi vermekten vazgeçtim. Fakat bunun karsiligi benden 6 bin YTL istiyorlar. Bu parayi Izmir'de Garanti Bankasi Konak Subesi'ne yatir" dedigini söyledi. Babanin verdigi bilgiler dogrultusunda Aydin Polisi, Izmir Polisi ile irtibata geçti. Izmir Emniyeti Gasp Büro Amirligi ekipleri, paranin yatirilacagi banka subesi çevresinde önlem alarak, baba Ibrahim P.'nin yatirdigi parayi çekmeye gelecek kisileri beklemeye basladi. Bankaya parayi almaya gelen H.P. ile beraberindeki M.S ve G.K.'yi yakalayarak gözaltina gözaltina aldi. Yapilan sorgulamada, H.P.'nin Iddia bayiine olan borçu yüzünden böbrek mafyasinin eline düstügü yalanini ortaya attigi belirlendi. H.P.'nin Aydin'da iddia oyunlarindan dolayi 13 bin YTL borçlandigi ve geçmiste de çesitli borçlarinin ailesinin tarafindan ödemesinden dolayi, yeni borçlarini ailesinin ödemeyecegini düsünerek, bu plani yaptigi anlasildi.

Kendisinin bu sekilde plan yaparak ailesinden para almayi amaçladigi ortaya çikan H.P., paranin havale edilmesi halinde gelen parayi, Iddia bayiinin ismine havale yapacagini itiraf etti. Yaninda bulunan sahislarin ise iddia bayinin yakinlari oldugu havalenin yapilmasi halinde dekontu almak üzere geldikleri belirlendi. H.P. hakkinda, suç uydurmaktan islem baslatildi.
 


Iddia Borcunu Ödemek için Ailesine Organ Mafyasinin Eline Düstügü Yalanini Uydurdu
Facebook  Twitter  Google 

Bu haber 2695 defa okunmuştur.

Ege Bölgesi

Bilgisayar Sattı Ceza Yedi

Bilgisayar Sattı Ceza Yedi İnternetten eski bilgisayarını sattı, 52 bin lira ceza yedi

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor.

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor. 13 İl Büyükşehir Oluyor 4 Tanesi Ege Bölgesinden

Soisyal Medya



Hüsamettin KÖKSAL Hüsamettin KÖKSAL
BATISIN VE BITISIGIN ESIGINDEKI ABD
Mehmet Dogan Mehmet Dogan
Yazi, Yazarlik, Modern Zamanlarda Yazar
M.Çetin Baydar M.Çetin Baydar
Narmanli Sokagi
Ahmet Fidan Ahmet Fidan
Kültür Bakani Günay TYB'ye neden Tavir Koyuyor?
Fatih DURMUS Fatih DURMUS
Dünya devleti olma yolunda ilerlerken bölücülük hareketleri
Prof. Dr. Oya Akgönenç Prof. Dr. Oya Akgönenç
LİBYA : KOLLEKTİF SÖMÜRGECİLİK: Yeni bir dönemin başlangıcı
Ramazan Durmus Ramazan Durmus
Açik mektup
Abdurrahman Sahin Abdurrahman Sahin
ATESLE OYNAMAK
Mehmet MALDAR Mehmet MALDAR
Bankalarin Yeni Taktigi
Minberden Gönüllere Minberden Gönüllere
MINBERDEN GÖNÜLLERE..
Ibrahim Ulvi Yavuz Ibrahim Ulvi Yavuz
Okumak
Ibrahim Demirci Ibrahim Demirci
Türk Dil Kurumu'na yakismiyor!
Selçuk SILSÜPÜR Selçuk SILSÜPÜR
YAVUZ BÜLENT BAKİLER'İ ANLAMAK!
Ürün ve Hizmet Tanitimi Ürün ve Hizmet Tanitimi
Yalan dünya son bölüm izle

Haber Yolla

M.Erdogan Sürat

erken rezervasyon 2012 erken rezervasyon 2012

Tüm Yayin Haklari Sakldir. Izinsiz Kullanilamaz.
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi