TFF 3. Lig’den Amatör Kümeye düsen Aydinspor’da ekonomik kurtulus olarak görülen birlesme çabalari sonuç vermeye basladi.
TFF 3. Lig’den Amatör Kümeye düsen Aydinspor’da ekonomik kurtulus olarak görülen birlesme çabalari sonuç vermeye basladi.
Aydin Amatör kümede mücadele eden Köy Hizmetlerispor’la birlesme çalismalari baslatan yönetim Köy Hizmetlerispor Baskani Halil Ibrahim Aktemur ile görüstü.
Aydinspor Kulüp Baskani Naci Yesilyurt ve Aydinspor Asbaskani Osman Yilmaz, Il Özel Idare Genel Sekreteri ve ayni zamanda Amatör Süper Lig’de mücadele eden Il Özel Idare Köy Hizmetlerispor’un kulüp baskani olan Halil Ibrahim Aktemur’la bir araya geldi. Halil Ibrahim Aktemur’un Aydinspor’la ilgili açiklamalarinin memnuniyet verici oldugunu söyleyen Naci Yesilyurt, Aktemur’la birlesme konusunu görüstüklerini ve bu konuda yol aldiklarini ifade etti.
Il Genel Sekreteri Halil Ibrahim Aktemur’un Aydinspor’la ilgili düsüncelerini paylastiklarini söyleyen Yesilyurt: “Aydinspor borç bataginda. Bu haliyle kimse destek olmak istemiyor. Bu sebepten dolayi yeni arayislar içindeyiz. Il Genel Sekreteri sayin Halil Ibrahim Aktemur’un açiklamalari memnuniyet verici. Kendisiyle görüstük. Aydinspor’la ilgili ne yapilmasi gerekiyorsa yapmaya hazir olduklarini bize aktardi” dedi.
Yesilyurt, Il Genel Sekreteri Halil Ibrahim Aktemur’la görüsmenin ardindan Aydin Valisi Hüseyin Avni Cos’tan randevu talep ettikleri, Valilige giderek bu taleplerini bizzat ilettiklerini ifade etti. Yesilyurt, Vali Yardimcisi Alp Arslanargun’la görüstüklerini ve gelismelerin Aydinspor açisindan umut verici olarak ilerledigini kaydetti.
Aydin Valisinin destegiyle Aydinspor’un daha güzel yerlere gelmesi için ugrastiklarini belirten Yesilyurt, “Aydinspor’un bu sene sahaya borçsuz çikmasi gerekiyor. Çalismalarimizi bunun üzerinde yogunlastirdik. Sayin Valimizden bu yönde desteklerini bekliyoruz. Aydinspor, Aydin için çok önemli. Türkiye’de de bir marka. Bu markanin yasatilmasi herkesin menfaatine olacaktir. Yoksa kisir çekismelerle Aydinspor oldugu yerde kalir. Bunun da kimseye bir faydasi olmaz” seklinde konustu.
Bu haber 1267 defa okunmuştur.