Ege Haber - Ege Bölgesi Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER KÜNYE SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ANKET

Seçim Anketlerine Güveniyormusunuz?




Tüm Anketler

HAVA DURUMU

Sigara yasagi ölüm getirdi

Sigara yasagi ölüm getirdi

Tarih 30 Temmuz 2009, 04:45 Editör

Manisa''nin Saruhanli ilçesine bagli Kumkuyucak beldesinde muhasebe memuru olarak çalisan Hidir Karayigit (46), gittigi meyhanede isletmenin sahibi Hamza Havutçu (42) ile sohbet etmeye basladi...

Manisa'nin Saruhanli ilçesine bagli Kumkuyucak beldesinde muhasebe memuru olarak çalisan Hidir Karayigit (46), gittigi meyhanede isletmenin sahibi Hamza Havutçu (42) ile sohbet etmeye basladi.

Bu sirada Akhisar'dan gelen 4 kisilik arkadas grubu meyhanede alkol alip, sigara içmeye basladi. Karayigit ve meyhane sahibi, bu kisileri sigaralarini söndürmeleri konusunda uyardi. Grubun uyariyi dinlememesi üzerine baslayan tartisma kavgaya dönüstü. Karsi gruptan kimligi henüz belirlenemeyin bir kisinin tabancayla ates açmasi sonucu Karayigit olay yerinde öldü. Isletme sahibi Havutçu yaralandi. Zanlilar olay yerinden kaçarken, Havutçu hastaneye kaldirildi.

KIMLIKLERI BELIRLENDI
Alinan bilgiye göre, Manisa Jandarma Alay Komutanliginca sürdürülen sorusturmada, Kumkuyucak beldesindeki bir meyhanede ''sigara içme'' yüzünden çiktigi iddia edilen kavgada, tabancayla Hidir Karayigit'i (46) vurarak öldüren zanlilarin Akhisar'dan geldikleri ve 4 ya da 6 kisi olduklari tespit edildi. Jandarmanin, saldirganlarin kimliklerini belirledigi ve bu kisilerin yakalanmasi için baslatilan çalismalarin sürdügü kaydedildi. Bu arada, olay sirasinda yaralanan meyhane isletmecisi Hamza Havutcu'nun, Saruhanli Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardindan taburcu oldugu ögrenildi.

Kumkuyucak Beldesi Belediye Baskani Veli Yalçin, AA muhabirine yaptigi açiklamada, saldirida ölen Karayigit'in çaliskan bir personel ve iyi bir insan oldugunu belirterek, kavganin ''sigara içme'' meselesinden çiktigini ögrendiklerini ifade etti. Baskan Yalçin, ''Görgü taniklarindan aldigimiz duyumlara göre, kavga sigara yasagi nedeniyle çikmis. Hidir Karayigit, meyhanede sigara içen grubu uyarmis. Ancak karsi grup uyariyi dikkate almamis. Karayigit de bu kisilerin ellerindeki sigaralari alip disariya atmis. Bunun ardindan kavga baslamis. Olay ölüme kadar gelmis'' dedi.

MESAI ARKADASLARI ANLATIYOR
Hidir Karayigit'in mesai arkadaslarindan Zabita Memuru Selahattin Biçak, olayi duyunca çok üzüldüklerini belirterek, ''Arkadasimiz iyi niyetinin kurbani oldu. Gerçekten çok üzgünüz'' diye konustu.

Karayigit'in mesai arkadaslarindan soför Ufuk Aygün ise ''Kendisi de sigara içen bir arkadasimizdi. Ancak çok titiz ve yasaklara uyum saglayan biriydi. Olay da zaten bundan dolayi meydana gelmis. Sigara içen kisileri uyarmis, ancak onlar dinlememis. Sonra çikan kavgada vurularak ölmüs'' diye konustu.

KARAYIGIT'IN EVINDE YAS VAR
Cenazesi Saruhanli Devlet Hastanesi morgundan, otopsi raporu alinmak için Izmir Adli Tip Kurumuna gönderilen Karayigit'in Kumkuyucak beldesindeki evine yakinlari taziye ziyareti için geliyor.

Karayigit'in esi Selda (37), kizlari Fatma (21), Eda (17) ve oglu Mehmet Karayigit (5) gözyaslari içinde taziye ziyareti için gelenleri kabul ediyor. Kumkuyucak Belediyesinde 20 yildir muhasebe memuru olarak çalisan Hidir Karayigit'in çevresinde sevilen biri oldugu belirtildi


Sigara yasagi ölüm getirdi
Facebook  Twitter  Google 

Bu haber 1673 defa okunmuştur.

Ege Bölgesi

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor.

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor. 13 İl Büyükşehir Oluyor 4 Tanesi Ege Bölgesinden

İDEOLOJİK UZLAŞI

İDEOLOJİK UZLAŞI İDEOLOJİK UZLAŞI.... YENİ BİR DİZİ YAZI., OLAYLARA YENİ BİR PENCEREDE...

Soisyal Medya



Hüsamettin KÖKSAL Hüsamettin KÖKSAL
BATISIN VE BITISIGIN ESIGINDEKI ABD
Mehmet Dogan Mehmet Dogan
Yazi, Yazarlik, Modern Zamanlarda Yazar
M.Çetin Baydar M.Çetin Baydar
Narmanli Sokagi
Ahmet Fidan Ahmet Fidan
Kültür Bakani Günay TYB'ye neden Tavir Koyuyor?
Fatih DURMUS Fatih DURMUS
Dünya devleti olma yolunda ilerlerken bölücülük hareketleri
Prof. Dr. Oya Akgönenç Prof. Dr. Oya Akgönenç
LİBYA : KOLLEKTİF SÖMÜRGECİLİK: Yeni bir dönemin başlangıcı
Ramazan Durmus Ramazan Durmus
Açik mektup
Abdurrahman Sahin Abdurrahman Sahin
ATESLE OYNAMAK
Mehmet MALDAR Mehmet MALDAR
Bankalarin Yeni Taktigi
Minberden Gönüllere Minberden Gönüllere
MINBERDEN GÖNÜLLERE..
Ibrahim Ulvi Yavuz Ibrahim Ulvi Yavuz
Okumak
Ibrahim Demirci Ibrahim Demirci
Türk Dil Kurumu'na yakismiyor!
Selçuk SILSÜPÜR Selçuk SILSÜPÜR
YAVUZ BÜLENT BAKİLER'İ ANLAMAK!
Ürün ve Hizmet Tanitimi Ürün ve Hizmet Tanitimi
Yalan dünya son bölüm izle

Haber Yolla

M.Erdogan Sürat

erken rezervasyon 2012 erken rezervasyon 2012

Tüm Yayin Haklari Sakldir. Izinsiz Kullanilamaz.
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi