Ege Haber - Ege Bölgesi Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER KÜNYE SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ANKET

Seçim Anketlerine Güveniyormusunuz?




Tüm Anketler

HAVA DURUMU

Batan isadaminin gözyaslari

Batan isadaminin gözyaslari

Tarih 25 Ekim 2009, 11:08 Editör

Denizli sanayisinin mihenk taslarindan biri olan ve bir süre önce üretimini durdurmasiyla kamuoyu gündemine gelen Denizli Basma ve Boya Sanayi (DEBA) Yönetim Kurulu Baskani Esat Sivri, CHP Milletvekilleriyle görüsürken gözyaslarini tutamadi.

Denizli sanayisinin mihenk taslarindan biri olan ve bir süre önce üretimini durdurmasiyla kamuoyu gündemine gelen Denizli Basma ve Boya Sanayi (DEBA) Yönetim Kurulu Baskani Esat Sivri, CHP Milletvekilleriyle görüsürken gözyaslarini tutamadi.

Denizli ekonomisinin sorunlari hakkinda rapor hazirlamak için Denizli'ye gelen CHP'li 11 milletvekili, CHP Il Baskanligi'nda düzenlenen toplantinin ardindan Denizli Sanayi Odasi ve arkasindan bir süre önce üretimini durdurdugunu açiklayan DEBA Fabrikasi'na gitti.

CHP Tekirdag Milletvekili Faik Öztrak, Denizli Milletvekili Ali Riza Ertemür, Izmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Mugla Milletvekili Fevzi Topuz, Giresun Milletvekili Esref Karaibrahim, Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, Burdur Milletvekili Kerim Özkan, Isparta Milletvekili Mevlüt Coskuner, Balikesir Milletvekili Ergün Aydogan, Bursa Milletvekili Abdullah Özer ve Zonguldak Milletvekili Ali Kocal'la yakindan ilgilenen Esat Sivri, daha sonra heyeti odasina aldi. CHP Denizli Milletvekili Ali Riza Ertemür, gezi ve incelemeleriyle ilgili bilgi verdi.

Is adami Esat Sivri de yasanan ekonomik gelismelerle ilgili bilgi verdi. Fabrikasinin batmasindan dolayi utanmadigini belirten Esat Sivri, "Ben ekonomik kriz sebebiyle batmadim. Elbette onun da etkisi oldu ancak namusumla çalistigim için battim" dedi.

Iktidar ve muhalefetin sorunlari birlikte çözmek için çalismasi gerektigini belirten Esat Sivri, söyle konustu: "Benim fabrikam krizden kapanmadi. Kriz üstüne geldi. Kriz bana bir sey getirmedi. Bugün param olsun. Yarin ben size iki milyon metre mal vermeye baslayayim. Düdügü çaldigimda isçilerim geri gelecektir. Ama o zaman yeni para yeni ücretle gelecektir. Bugünün sartlariyla gelecektir. Benim her gün dua edenim de küfredenim de var."

Konusmasi sirasinda bir anda duygulanan Esat Sivri aglamaya basladi ve basin mensuplarindan çekim yapmalarina ara vermesini istedi. CHP heyeti fabrika önünde Esat Sivri ile hatira fotografi çektirdi.


Batan isadaminin gözyaslari
Facebook  Twitter  Google 

Bu haber 1127 defa okunmuştur.

Ege Bölgesi

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor.

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor. 13 İl Büyükşehir Oluyor 4 Tanesi Ege Bölgesinden

İDEOLOJİK UZLAŞI

İDEOLOJİK UZLAŞI İDEOLOJİK UZLAŞI.... YENİ BİR DİZİ YAZI., OLAYLARA YENİ BİR PENCEREDE...

Soisyal Medya



Hüsamettin KÖKSAL Hüsamettin KÖKSAL
BATISIN VE BITISIGIN ESIGINDEKI ABD
Mehmet Dogan Mehmet Dogan
Yazi, Yazarlik, Modern Zamanlarda Yazar
M.Çetin Baydar M.Çetin Baydar
Narmanli Sokagi
Ahmet Fidan Ahmet Fidan
Kültür Bakani Günay TYB'ye neden Tavir Koyuyor?
Fatih DURMUS Fatih DURMUS
Dünya devleti olma yolunda ilerlerken bölücülük hareketleri
Prof. Dr. Oya Akgönenç Prof. Dr. Oya Akgönenç
LİBYA : KOLLEKTİF SÖMÜRGECİLİK: Yeni bir dönemin başlangıcı
Ramazan Durmus Ramazan Durmus
Açik mektup
Abdurrahman Sahin Abdurrahman Sahin
ATESLE OYNAMAK
Mehmet MALDAR Mehmet MALDAR
Bankalarin Yeni Taktigi
Minberden Gönüllere Minberden Gönüllere
MINBERDEN GÖNÜLLERE..
Ibrahim Ulvi Yavuz Ibrahim Ulvi Yavuz
Okumak
Ibrahim Demirci Ibrahim Demirci
Türk Dil Kurumu'na yakismiyor!
Selçuk SILSÜPÜR Selçuk SILSÜPÜR
YAVUZ BÜLENT BAKİLER'İ ANLAMAK!
Ürün ve Hizmet Tanitimi Ürün ve Hizmet Tanitimi
Yalan dünya son bölüm izle

Haber Yolla

M.Erdogan Sürat

erken rezervasyon 2012 erken rezervasyon 2012

Tüm Yayin Haklari Sakldir. Izinsiz Kullanilamaz.
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi