| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SON YORUMLANANLARHAVA DURUMU |
MESCID-I AKSA''YA SIMDI DE RUM ORTODOKS PATRIGI TEZGÂHI...YAHUDI.;KUDÜS ÜZERINDEKI OYUNUNA SIMDI DE RUM ORTODOKS DÜNYASI ILE DEVAM EDIYOR.. YAHUDI.;KUDÜS ÜZERINDEKI OYUNUNA SIMDI DE RUM ORTODOKS DÜNYASI ILE DEVAM EDIYOR..!
Mescid-i Aksa'ya yeniden saldiri baslatan Yahudi,simmdi de Rum Ortodoks Papazlariyla (Destekçi Papaz (!) )dümeniyle kasiyor..!!!
Yeni bir INTIFADA OLUSUMUNU, önce MESCID-I AKSA'YA girmeye tesebbüsle alevlendirerek, ( son kalan Müslimanlari da yok ederek) FILISTIN'E IYICE ÇÖREKLENME PLÂNINI bu defa da Rum Ortodoks Kilisesi Papazlariyla tezgâhladi ..!!!
BU TEZGÂHIN AMELELIGINE DE KUDÜS RUM KILISESI BAS PAPAZI Ataallah Hanna'yi seçen Yahudi., Bas Papaz Hanna'ya bir de Mescid-i Aka'ya Destek çagrisi yaptirarak kamufle ettigü plâni ile.., görünen o ki Filistin'de yeniden bir KAN PAZARI açmayi plânliyor...!
Kudüs'teki Ortodoks Kilisesi Bas Papazi Hanna., Mescid-i Aksa'ya yapilan baskin düzenindeki saldirilarin önlenmesi çagrisini Müslüman ve Hiristiyan Dünyasina yönelik olarak yaparken, aslinda plânanmis bir iyi niyet gösterisini de sergiliyor aslinda...
Bu konda..; Tüm Hiristiyan Dünyasina., Hiristiyan Kiliseleriyle olan münasebetlerinde, Israil'in güya Mescid-i Aksa ve Filistin'lilere uyguladigi baskilara bir KARSI DURUS tavri sergilemeleri çagrisi yapan Bas Papaz Hanna'nin bu konudaki samimiyeti, ve gerçekligi elbet te ortaya çikacaktir.
Ancak, yillardir Yahudi'nin KATLIAMI ile kan gölüne dönen Filistin'e karsi zulüm ve baskilar sanki ilk yapiliyormus gibi, bir KARSI DURUS ÇAGRISININ Hiristiyan Dünyasinin Kiliselerinden sadece Kudüs'ten olmasi, dogrusu inandiriciligi güç, samimiligi de tartisilir bir konumda ibaret..!
Hanna., Filistin'li Hiristiyanlar olarak Müslümanlarin Mukaddes Degerlerine yapilan saldirilari kendilerine yapilmis saydiklarini ve siddetle kinadiklarini da belirtmis., ama isin asli TEZ GÂH TIIIR..!!!
HABER KAYNAK ........ Kahire D. Bülteni HABERE YORUM & ANALIZ .... sUNULLAH bosnakoglu
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Hüsamettin KÖKSAL | |
| BATISIN VE BITISIGIN ESIGINDEKI ABD |
| Mehmet Dogan | |
| Yazi, Yazarlik, Modern Zamanlarda Yazar |
| M.Çetin Baydar | |
| Narmanli Sokagi |
| Ahmet Fidan | |
| Kültür Bakani Günay TYB'ye neden Tavir Koyuyor? |
| Fatih DURMUS | |
| Dünya devleti olma yolunda ilerlerken bölücülük hareketleri |
| Prof. Dr. Oya Akgönenç | |
| LİBYA : KOLLEKTİF SÖMÜRGECİLİK: Yeni bir dönemin başlangıcı |
| Ramazan Durmus | |
| Açik mektup |
| Abdurrahman Sahin | |
| ATESLE OYNAMAK |
| Mehmet MALDAR | |
| Bankalarin Yeni Taktigi |
| Minberden Gönüllere | |
| MINBERDEN GÖNÜLLERE.. |
| Ibrahim Ulvi Yavuz | |
| Okumak |
| Ibrahim Demirci | |
| Türk Dil Kurumu'na yakismiyor! |
| Selçuk SILSÜPÜR | |
| YAVUZ BÜLENT BAKİLER'İ ANLAMAK! |
| Ürün ve Hizmet Tanitimi | |
| Yalan dünya son bölüm izle |
![]() |
erken rezervasyon 2012
erken rezervasyon 2012
Tüm Yayin Haklari Sakldir. Izinsiz Kullanilamaz. Altyapı: MyDesign Haber Sistemi |