Ege Haber - Ege Bölgesi Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER KÜNYE SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

ANKET

Seçim Anketlerine Güveniyormusunuz?




Tüm Anketler

HAVA DURUMU

Aliaga Ticaret Odasi Kosgeb Desteklerini Tanitti

Aliaga Ticaret Odasi Kosgeb Desteklerini Tanitti

Tarih 11 Kasım 2009, 09:30 Editör Haber Editör

Kosgeb kredi destekleri ve veri tabanina kayit aliaga ticaret odasi üyelerine anlatildi.Aliaga ticaret odasi ve kosgeb’den aliaga ticaret erbabina kosgeb destekleri bilgilendirmesi

Aliaga Ticaret Odasi ve KOSGEB Izmir Isletme Gelistirme Merkez Müdürlügü (Izmir IGEM) isbirliginde Aliaga’da KOSGEB Destekleri ve veri tabanina kayit bilgilendirme semineri düzenlendi. Aliaga Ticaret Odasi Konferans Salonunda gerçeklestirilen seminerde, KOSGEB Izmir IGEM Müdürü Kazim Akgün, katilimcilara KOSGEB’in kurulus ve faaliyetleri ile destekleri hakkinda bilgiler verdi. Seminere Aliaga Ticaret Odasi üyeleri, Bankalarin Sube Müdür ve yetkilileri ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler büyük ilgi gösterdi.

KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Semineri’nin açis konusmasini yapan Aliaga Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Adnan Saka, yasal degisikligin ardindan KOSGEB’in daha genis sektörel tabana destek sagladigini kaydetti. Saka, “Ekonomik krizin etkileri sonucu finansa erismekte güçlük çeken isletmelerimiz için KOSGEB bir çok imkan sunuyor. Sadece kredi destegi degil, bunun yaninda nitelikli eleman destegi, teknik altyapi, fuarlara katilim ve tanitim gibi konularda bir çok destek uygulamasi mevcut. Üyelerimizin tüm bu olanaklardan faydalanmasi için ön kosul ise KOSGEB eri tabanina kaydolmak” dedi.

KOSGEB Izmir IGEM Müdürü Kazim Akgün’ün KOSGEB’in hedef kitlesine ulasmasi için basarili çalismalara imza attigini kaydeden Saka, “KOSGEB izmir Isletme Geleistirme Müdürlügü, meslek odalarinin, birliklerin, Isletmelerin bulundugu her yere giderek KOSGEB’i tanitiyor. Destekleri anlatiyor. Bugün de Odamizda sizlerle bir araya geldi. Bölge ekonomimize, sanayi ve ticaret erbabimiza verdigi destekten dolayi Sayin Kazim Akgün nezdinde KOSGEB’e çok tesekkür ediyoruz” dedi.

KOSGEB Izmir IGEM Müdürü Kazim Akgün de, “Biz her kurumla isbirligi yapiyoruz. Ancak Aliaga Ticaret Odasi kapilari bize her zaman açik olan ve çok iyi isbirligi yaptigimiz kurumlarin basinda geliyor. Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Aliaga’da, ekonominin nabzini tutan Aliaga Ticaret Odasi’nda sizlerle birlikte oldugumuz için büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

KOSGEB Izmir IGEM Müdürü Kazim Akgün, “http://destek.kosgeb.gov.tr adresinden girerek KOSGEB veri tabanina kaydolan Ticaret Erbabi ile tüm KOBI’lere, ilk 3 ayi ödemesiz geri kalani aylik esit taksitler halinde toplam 15 ay vadeli 25 bin TL üst limitli kredi kullandirilacak. Sahis isletmelerinde isletme sahibinin kadin girisimci olmasi halinde kredi üst limiti 30 bin TL olacak. KOSGEB Veri Tabanina kayitli isletmeler, direkt olarak bu kredi programi için anlasma yapilan 17 bankaya basvurabilecekler” Dedi

KOSGEB bilgilendirme seminerinde uygulamali olarak bir isletmenin KOSGEB veri tabanina kayit islemi yapildi. Katilimcilara, veri tabani kayit islemleri asama asama uygulamali olarak gösterildi. Uzmanlar, Katilimcilarin merak ettigi sorulari yanitladi.


Aliaga Ticaret Odasi Kosgeb Desteklerini Tanitti
Facebook  Twitter  Google 

Bu haber 1722 defa okunmuştur.

Ege Bölgesi

Bilgisayar Sattı Ceza Yedi

Bilgisayar Sattı Ceza Yedi İnternetten eski bilgisayarını sattı, 52 bin lira ceza yedi

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor.

4 İlimiz Büyükşehir Oluyor. 13 İl Büyükşehir Oluyor 4 Tanesi Ege Bölgesinden

Soisyal Medya



Hüsamettin KÖKSAL Hüsamettin KÖKSAL
BATISIN VE BITISIGIN ESIGINDEKI ABD
Mehmet Dogan Mehmet Dogan
Yazi, Yazarlik, Modern Zamanlarda Yazar
M.Çetin Baydar M.Çetin Baydar
Narmanli Sokagi
Ahmet Fidan Ahmet Fidan
Kültür Bakani Günay TYB'ye neden Tavir Koyuyor?
Fatih DURMUS Fatih DURMUS
Dünya devleti olma yolunda ilerlerken bölücülük hareketleri
Prof. Dr. Oya Akgönenç Prof. Dr. Oya Akgönenç
LİBYA : KOLLEKTİF SÖMÜRGECİLİK: Yeni bir dönemin başlangıcı
Ramazan Durmus Ramazan Durmus
Açik mektup
Abdurrahman Sahin Abdurrahman Sahin
ATESLE OYNAMAK
Mehmet MALDAR Mehmet MALDAR
Bankalarin Yeni Taktigi
Minberden Gönüllere Minberden Gönüllere
MINBERDEN GÖNÜLLERE..
Ibrahim Ulvi Yavuz Ibrahim Ulvi Yavuz
Okumak
Ibrahim Demirci Ibrahim Demirci
Türk Dil Kurumu'na yakismiyor!
Selçuk SILSÜPÜR Selçuk SILSÜPÜR
YAVUZ BÜLENT BAKİLER'İ ANLAMAK!
Ürün ve Hizmet Tanitimi Ürün ve Hizmet Tanitimi
Yalan dünya son bölüm izle

Haber Yolla

M.Erdogan Sürat

erken rezervasyon 2012 erken rezervasyon 2012

Tüm Yayin Haklari Sakldir. Izinsiz Kullanilamaz.
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi