| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SON YORUMLANANLARHABER ARAHABER BULUTUFavori Kaf Kaf Bitmeyen< dava isyan ettirdi SAHTE TEDAŞ'ÇI UYARISI YAPILDI 'Hükümetin< dört katı yatırım yaptık' Değirmenci'den< Ata'ya mektup Devlet< fuardan çekildi Malazgirt'in milli tarihimizdeki önemi Küçük Menderes çöplüğe dönüştü SİYASET OKULUNDAN KADINLARA SERTİFİKA Göztepe'de averaj hesabıEN ÇOK OKUNANLAR |
Kapitalizm ile Siyonizm Askeri Kanatta da Kenetleniyor.
KAPİTALİST DÜNYA İLE SİYONİZM'İN ASKERİ GÜÇ BİRLİĞİ... PEKİ NİYE VE KİME KARŞI...? ALMAN ASKERLERİNİ İSRAİL EĞİTECEK ..!!
============================== KAPİTALİST DÜNYA İLE SİYONİZM'İN ASKERİ GÜÇ BİRLİĞİ... PEKİ NİYE VE KİME KARŞI...? == Hitler'den bu yana, (Hitler dönemi de dahil) gerek Kominizm'den, gerek Siyonizm'den askeri güç birleşimi için destek ve yardım almayan Almanya, İngiltere'nin GÜDÜMLÜ KAPİTALİZM/SİYONİZM İŞBİRLİĞİ sarmalına dolanılarak, Afganistan'a asker göndermeye İsrail tarafından ikna edilip Müslüman Dünyaya karşı güç birliği oluşturuluşuna kadar, hiç bir biçimde İsrailden Askeri destek almamış, ancak Afganistan'da görev yapacak Alman Askereri, alınan bir karar ve her nedense görülen lüzum üzerine İsrail'de eğitim kararı almıştır..! Financial Times'in Almanca baskısı FTD ' de yayınlanan haber göre her iki ülkenin Savunma Bakanlıkları tarafından doğrulandığını da belirterek tüm dünyaya, Afganistan'da Mart ayından itibaren kullanılacak Keşif Uçaklarının pilotlarının şu anda İsrail'de altı haftalık eğitimlerinin başladığını da duyuruyor... İsrail Savunma Baanlığı Sözcüsü tarafından Financial Times 'a yapılan açıklamada., geçmişte İsrail Askerlerinin Almanya'daeğitim gördüğü, ancak Alman Askerlerinin İsrail'de eğitim görmediği şeklinde bir açıklama ile de asıl gerçek., yani hem Afganistan'da ve hem de Filistin'de bundan sonra da dökülecek Müslüman Kanına Kapitalist Dünyanın ortak edilme gerçeği de örtülüyor...! Öte yandan., ayrıca İsrail Silah Firması IAI' ile Alman Silah Firması Rheinmetail'la beraber üretilen Keşif Uçağı Drohne Heron'un denenmesi de yine gizlenilmeye çalışılıyor...! Hakikat ortada... Siyonist Dünya, apitalist Dünya İşbirliği doğrultusunda Müslüman Dünya yer yüzünden silinme plânları da bir biri ardına hayata geçiriliyor..! Halâ uyuyan İslâm Dünyasına selâm olsun..., Tautan'ın yer yüzündeki kölelerine de bu haberimiz kapak olsun.... HABER...... Financial Times HABERE YORUM / ANALİZ .... Hüsamettin KÖKSAL ![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
| Hüsamettin KÖKSAL | |
| Hristiyanlık Çöküyor (3) |
| Mehmet Doğan | |
| Bahira'dan süzülen yaş |
| M.Çetin Baydar | |
| Bir Sahaf Piri PİRE MEHMED |
| Ahmet Fidan | |
| Bir Kongre'nin Ardından |
| Fatih DURMUŞ | |
| İŞBİRLİKÇİ SİYASET NE OLDİ? |
| Ramazan Durmuş | |
| Açık mektup |
| Abdurrahman Şahin | |
| Rüzgar Eken Fırtına Biçer |
| Mehmet MALDAR | |
| KIRIK HAYATLAR 3 |
| Minberden Gönüllere | |
| MİNBERDEN GÖNÜLLERE |
| Doç.Dr.Zülfikar Durmuş | |
| Modern Zaman, Gençlik Ve Manevi |
| İbrahim Ulvi Yavuz | |
| Hatıra Geleneği |
| İbrahim Demirci | |
| Koşma mı, semai mi? |
| Selçuk SİLSÜPÜR | |
| "HZ. ZULKARNEYN" TÜRK KAVMİNE GÖNDERİLEN PEYGAMBER Mİ? |
| Ürün ve Hizmet Tanıtımı | |
| İnternetin En Popüler Siteleri 2 |
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu
Altyapı: MyDesign Haber Sistemi