AHA-ISTANBUL-Türkiye geneli ve yurt disinda 180 subesi bulunan Oses çig köfte zincirine bir halka daha ekledi. Esenler’in en islek caddesi, Ist
AHA-ISTANBUL-Türkiye geneli ve yurt disinda 180 subesi bulunan Oses çig köfte zincirine bir halka daha ekledi. Esenler’in en islek caddesi, Istanbul Caddesinde dualarla ve hayirli olsun dilekleri ile açilan, Oses çigköftenin bayiligini alan Tv Sunucusu Songül Korkmaz ve Gazeteci Ferhat Canbey açilisa katilan tüm misafirlere tesekkür ederek çig köfte ikram etti. Ilk gün bedava dagitilan çig köfte davetliler tarafindan çok b
egenildi. Hayirlara vesile olmasi temennisiyle açilis Kurdelesini kesen Ak parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan, ve Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, Isletme sahipleri Songül Korkmaz ve Ferhat Canbey’e basarilar dilediler. Esenler halkinin yogun ilgi gösterdigi Oses çig köfte salonunun açilisinda ilk gün 80 kilo ücretsiz çig köfte dagitildi.
ÇIGKÖFTE AÇILISINA KIMLER KATILDI
Esenler Mimar sinan mahallesi Istanbul Caddesi Esenler Metro karsisinda gerçeklesen çig köfte salonu açilisina Ak parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan, Küçükçekmece Belediye Baskani Aziz Yeniay, Esenler Il genel meclis üyesi Aziz Damar, Has Parti Esenler Ilçe Baskani Burhan Kocaman ve yönetim kurulu yeleri, Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, Yönetmen ve oyuncu Gani Rüzgar Savata, Sanatçilar Selahattin Alpay, Izzet Altinmese, Kahtali Miçi, Ramazan Garipses, Seyhan Güler, Haydar Ulas, Yaman, Seda Tatlises, Serkan Lama, Kubilay Aksu, Özlem Ilgen, Orhan Narinç ve Ozan Isa Koç’un yani sira yapimci ve müzik yönetmeni Serdar Erken katildi. Basin mensuplari Gazi Karadag, Leman Çakin, Ilker Karaca, Fehmi Aktan, Haydar Alçik, Gül Öner, Dj. Imparator, Dilek Agaci, Makara sohw, Nevzat Beyhan, Yilmaz Birinci, Hüseyin Çetiner, Çetin Aslantas, Muzaffer Tunç, Sükrü Sahin, Hasan Gürsoy, Hüseyin Koç, ve Oses gida yönetim kurulu baskani Osman Yasar’in yani sira Oda Baskanlari ve Çesitli sivil toplum örgütleri temsilcileri ve yüzlerce vatandas katildi.
ALLAH BOL BEREKETLI KAZANÇ NASIP ETSIN
Programinin yogunlugundan dolayi açilisa biraz gecikmeli katilan Küçükçekmece Belediye Baskani Aziz Yeniay, “Ferhat ve Songül kardesimin ortaklasa açtiklari bu güzel mekan Esenler halkina hayirli ve ugurlu olsun. Allah helalinden bol bereketli kazanç nasip etsin”dedi.
Haber: Arif Antli / Esenler
Bu haber 1743 defa okunmuştur.