TSYD Izmir Subesi''nin düzenledigi Ege Dostluk Kupasi''nda sampiyon olacak takim belli oluyor
Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Izmir Subesi'nin bu yil 40.'sini düzenledigi Ege Dostluk Kupasi, bu aksam sahibini bulacak. Yeni Asir TV ve Izmir TV'nin canli olarak verecegi karsilasmada Bucaspor ile Manisaspor final karsilasmasinda kapisacak. Altay Alsancak Stadi'nda saat 20.30'da baslayacak maçi Hakan Ceylan yönetecek. Bucaspor ilk maçta Altay'i 2-1 yenerken, Manisaspor ise normal süresi 0-0 biten karsilasmada penalti atislari sonunda Karsiyaka'yi 4-3'lük skorla elemisti.
Iki teknik adam da iddiali
Bucaspor'da sakatliklari süren Yakup, Sercan, Erman ve Mesut takimdaki yerlerini alamayacak. Bucaspor Teknik Direktörü Kemal Kiliç, sari-lacivertli ekibin TSYD Kupasi'ni hiç kazanamadigini belirterek, "Manisaspor'u da yenerek bu özlemi bitirecegiz" derken, Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eris ise sunlari söyledi: "Bucaspor güçlü bir kadro kurdu. Ancak sanslar esit. Herkes Karsiyaka maçina oranla daha bir Manisaspor izleyecek. Bu kupayi kazanarak lige moralli baslamak istiyoruz."
Altay ve Kaf Kaf üçüncülük maçinda
Yeni sezonda Süper Lig'i hedefleyen Bank Asya 1. Ligi'nin iki Izmirli ekibi Altay ve Karsiyaka, TSYD Izmir Subesi tarafindan organize edilen Ege Dostluk Kupasi'nda üçüncülük mücadelesi verecek. Turnuvanin ilk gününde rakiplerine yenilen iki takimin randevusu Altay Alsancak Stadi'nda saat 18.00'te baslayacak. Karsiyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal, Altay önüne de Manisaspor karsisinda oynayan ilk 11'le çikmasi beklenirken, Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar'in ise Bucaspor maçinda yedek soyundurdugu Brezilyali golcü Tiago Bezerra'yi ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Bucaspor maçinda vasatin üstüne çikamayan Arjantinli oyuncu Molina Emanuel'i yedek kulübesine çekecek Teknik Direktör Uçar, "Iyi oynayan kazansin. Dostça bir maç olsun"dedi.
Bu haber 2807 defa okunmuştur.